tag:blogger.com,1999:blog-1963152340927286145.post5554638108290442617..comments2024-03-28T17:59:11.446+01:00Comments on EkoEksperymenty: Blondie z fasoli Jaś, przez niektórych zwane "ciastem grochowym".EkoEksperymentyhttp://www.blogger.com/profile/10511296354909341902noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1963152340927286145.post-61926797098514238842016-04-06T17:40:30.632+02:002016-04-06T17:40:30.632+02:00Już odpowiadam.
Chlust to koło 2 łyżki. Wody nie ...Już odpowiadam.<br /><br />Chlust to koło 2 łyżki. Wody nie wylewamy, daktyle miksujemy w wodzie, w której się moczyły.<br /><br />Powinna być konsystencja bardzo gęstej śmietany.EkoEksperymentyhttps://www.blogger.com/profile/10511296354909341902noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1963152340927286145.post-78593902930054547692016-04-06T14:05:58.561+02:002016-04-06T14:05:58.561+02:00Robię dziś to ciasto, ile w przybliżeniu to jest &...Robię dziś to ciasto, ile w przybliżeniu to jest "jeden chlust"? Czy całą wodę z moczenia daktyli też się dolewa? Dużo jest tej wody? Mnie to ciasto wyszło bardzo gęste, ale mikser (vitamix) jakoś dał rade, zastanawiam się jednak czy nie powinno być rzadsze, więcej wodu/tłuszczu? Jaka powinna być konsystencja? Z góry dziękuję!Anonymousnoreply@blogger.com