tag:blogger.com,1999:blog-1963152340927286145.post1917141728733006866..comments2024-03-28T17:59:11.446+01:00Comments on EkoEksperymenty: Pokrzywa z czosnkiem a'la szpinakEkoEksperymentyhttp://www.blogger.com/profile/10511296354909341902noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1963152340927286145.post-17073229580877133672022-01-29T22:13:33.616+01:002022-01-29T22:13:33.616+01:00Wspaniały blog, dziękuję za mądre i ciekawe opisy....Wspaniały blog, dziękuję za mądre i ciekawe opisy. Duszona pokrzywa przypomniała mi gotowanie mojej babci :) Babcia także dusiła pokrzywę, zamiast czosnku dodawała cebulkę. Robiła także zupę z przywrotnika pospolitego - dusiła listki i młode pędy w garnku na oleju z cebulką, zalewała wrzątkiem i dodawała pokrojone w kostkę ziemniaki. Polecam :)Aganoreply@blogger.com